Apparaten en accessoires
Basilicumpesto
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Eiwitten
34 g
Calorieën
7741 kJ /
1848 kcal
Vetten
190 g
Vezels
4.6 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bearnaisesaus
15min
Yoghurtdressing
5min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Rabarber-munt cocktail
2u.
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Kruidenboter flatbreads
35min
Steak tartaar
30min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Pesto met basilicum
5min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min